Carta Organisasi Syarikat

Carta Organisasi Mias Travel Sdn. Bhd.

Carta Organisasi Mias Travel Sdn. Bhd.

KUMPULAN PENGURUSAN

Syarikat MIAS TRAVEL SDN BHD diuruskan oleh Pengarah Urusan dibantu oleh Pengarah Eksekutif dan kumpulan pengurus dan pegawai-pegawai. Berikut adalah profil pengurusan di MTSB.

 

A. PENGARAH URUSAN

MOHD ISMAIL BIN HJ ABDUL SAMAD

Beliau berasal dari Perak dan mempunyai lebih 22 tahun pengalaman bekerja dalam pengurusan dan pentadbiran di Kementerian Pertahanan di pejabat kerajaan. Beliau juga telah bekerja di luar negara selama kira-kira 3 tahun serta 5 tahun pengalaman bekerja dalam bidang perkhidmatan dan bekalan. Lulusan dalam Pengurusan Perniagaan (PERHEBAT UiTM) dan mempunyai keupayaan yang sangat tinggi dalam pengurusan dan pentadbiran syarikat. Beliau juga telah menghadiri kursus Strategi Perniagaan dan Perancangan di Taman Teknologi Malaysia (TPM).

 

B. PENGARAH EKSEKUTIF

ZULKEFLI BIN TALIP

Beliau lebih 15 tahun pengalaman dalam industri pelancongan. Beliau telah bekerja untuk beberapa agensi pelancongan yang terkenal seperti KUB Malaysia Travel Sdn Bhd dan SMAS Travel Sdn Bhd. Dengan intensif pengalaman tersebut, beliau dapat mengendalikan kumpulan korporat VVIP dan segmen kerajaan . Beliau juga berkupayaan melakukan pengurusan, mempromosi, membangun dan mengembangkan produk generik syarikat dalam peringkat kompetitif.

 

C. PENGURUS KEWANGAN

MAZLAN BIN ABD ZAMAN

Beliau lebih 15 tahun pengalaman dalam pengurusan dan pentadbiran kewangan. Beliau yang juga telah bekerja di beberapa syarikat korporat seperti SMAS Travel Sdn Bhd Berkelulusan Tinggi LCCI (UK) dan AIA (Associate Akauntan Antarabangsa). Beliau mempunyai kebolehan yang baik dalam pengurusan dan perakaunan yang boleh membantu pihak pengurusan syarikat.

 

D. PENGURUS PENTADBIRAN

NURYASMIN BT MOHD ISMAIL

Berkelulusan Diploma dalam bidang Pengurusan Perniagaan dari Kolej Poly-Tech Mara. Mempunyai keupayaan yang tinggi dalam pengurusan dan perakaunan yang akan membantu pihak pengurusan syarikat.

 

E. PENGURUS PEMASARAN

MOHD FARID BIN ABDULLAH

Beliau lebih 10 tahun pengalaman dalam industri pemasaran. Beliau berkelulusan Ijazah dari German Malaysian Institute (GMI). Beliau merupakan majikan yang cemerlang dalam menjalankan tugas beliau dalam membantu syarikat.

 

F. PERUNDING PELANCONGAN / PENGURUS

NORLIA BT JUNID

Beliau lebih 22 tahun pengalaman dalam bidang pengurusan pelancongan serta boleh boleh menguruskan pakej Umrah dan Haji kerana ia adalah salah satu pengalaman beliau sebelum menyertai organisasi kami. Beliau sebelum ini telah bekerja sebagai beberapa agensi pelancongan terkemuka. Beliau merupakan pekerja yang sangat berdedikasi pekerja dan boleh membantu syarikat dalam industri ini.

 

G. TEMPAHAN / PEGAWAI TEMPAHAN

NUR AFIQAH BT AJIS

Beliau berkelulusan Diploma Pelancongan dari Politeknik Merlimau Melaka. Beliau mempunyai pengalaman bekerja di agensi-agensi pelancongan. Beliau juga telah menghadiri kursus Pemandu Pelancong. Beliau adalah seorang pekerja yang sangat berdedikasi dalam melaksanakan tugasnya.

 

H. PEMASARAN EKSEKUTIF

ZAIRUL ZAMMIR BIN LOT

Beliau mempunyai hampir 3 tahun pengalaman bekerja dalam bidang pelancongan dan beliau adalah seorang pekerja yang sangat berdedikasi dalam melaksanakan semua tugas yang diberikan oleh syarikat.

 

I. PEMASARAN PEGAWAI

SHAHAREMIE BIN IBRAHIM

Beliau mempunyai hampir 6 tahun pengalaman dalam industri pelancongan. Beliau digunakan untuk bekerja di beberapa agensi pelancongan. Beliau adalah seorang pekerja yang sangat berdedikasi dalam mengendalikan tugas-tugas yang diberikan oleh syarikat.

Carian Google Paling Popular:

carta organisasi syarikat | carta organisasi syarikat perniagaan | contoh carta organisasi syarikat | carta organisasi syarikat pelancongan | carta organisasi perniagaan | agensi pelancongan di melaka | carta organisasi agensi pelancongan | contoh carta organisasi | contoh organisasi syarikat | organisasi syarikat perniagaan |

statistics